Sova i disneysäng

Det kan kännas som en konstig sak att börja med, men hela idén med att bila igenom länder är helt klart att man ska kunna uppleva saker. Många älskar att bila igenom USA eftersom det är landet som har alla årstider och alla landskap i ett och samma land, utan en massa tullar emellan delstaterna. Det är alltså fritt för dig som bilintresserad att bara ta bilen och köra igenom landet, från kalla Alaska i norr till soliga San Diego. Vi tar vara på all natur vi kan och gör det med hjälp av bilen, men vad gör vi när pengarna har tagit slut och det är dags att komma hem till ett glåmigt och tråkigt Sverige? Varför inte köpa bilsängar till hela familjen för att påminna alla om den fantastiska resan som ni varit med om? Är ni dessutom i San Diego så är det bara ett stenkast ifrån Disneyland, låt barnen få fortsätta uppleva det fantastiska med Disney och skaffa en bilsäng som är speciellt förknippat med filmen ”bilar”. När du ändå är nere vid Kaliforniens kust så får ni inte missa:

Sevärda stopp: Monterey, liten stad känd för sina skaldjur och sin jazzfestival, 17-Mile Drive längs Pebble Beach (strax söder om Monterey), natursköna Big Sur där bland andra författarna Henry Miller och Jack Kerouac lät sig inspireras, och Carmel med sin enastående vackra Mission (missionsstation)(Läs snabbguiden genom USA)

Åker ni som ett par så kan ni alltid surfa vid kusterna och testa på det helt enkelt. Men barnfamiljer har en hel del saker att uppleva i Kalifornien som just Disneyland så räkna inte med så mycket ”egentid”.