Bra kamera

Om du reser till San Diego bör du ha med dig en bra kamera så att du kan ta fina fotografier att visa för din släkt och dina vänner när du kommer hem. Antingen kan du låna en kamera eller köpa en egen. Kameror kan vara dyra saker och då är det tur att det finns kamerafantaster här i världen som gärna betalar många tusen för den senaste modellen.

Mitt råd skulle vara att kolla in begagnade kameror. Där kan man göra riktiga kap! Var dock noga med att testa kameran först och se efter så att den fungerar. Se även till att inte glömma att köpa till ett bra Kamerabatteri som håller länge. På så sätt kan du fota hur mycket du vill på din semester. Alla tillbehör bör vara helt enkelt vara med. Tex utrustningen för att föra över bilderna till datorn och om tex en usb-sladd saknas kan du ju se det som en möjlighet att pruta ett par hundralappar och sedan köpa en ny usbsladd för betydligt mindre än 200!

Det finns ett flertal guider på nätet som är bra att läsa igenom innan köpet. Läs gärna på så att du vet vad du vill ha och vad du klarar dig utan innan köpet. På så sätt kommer du kunna bestämma dig mycket enklare och kommer kunna känna dig nöjdare med dit val att köpa begagnat i efterhand.

Lycka till med kameraköp och resa!