Bästa hotellet

Att bo på tjusiga hotell under sin semester är enligt mig själv a och o för att resan ska bli så lyckad så möjligt. För om man inte bor på ett bekvämt och härligt hotell, så kan semestern förvandlas till en enda stor mardröm. Och det är ju knappast meningen med att åka på semester.

För även om du åker till San Diego eller New York, så bör man helt klart prioritera ett så bra boende så möjligt. För tänka när man har varit ute på stan en hel dag och är trött, visst vill man väl inte då komma hem till ett hotell som är sjaskigt och hemskt? Nej, då vill man komma till ett hotellrum som är fräscht och hur underbart som helst. Precis så som det alltid borde vara under semestertiderna.

För faktum är ju att när man åker på semester så förtjänar man det allra bästa. Det är ju då man faktiskt ska passa på att unna sig lite lyx, för hur ofta får man egentligen det i sin vardag annars? Inte särskilt ofta. Så tänka därför på det nästa gång det är dags att boka en resa. Även ni förtjänar att bo på ett lyxigt hotell då och då.