Så får du en härlig semester på hotell i Sverige

I år är det en bra idé att skjuta på utomlandsresan till USA och istället semestra i Sverige. Det finns många härliga platser att besöka och en magisk natur att uppleva. Vill du ha riktig semester ska du checka in på något härligt hotell.

Att resa utomlands och speciellt till USA i sommar är knepigt. I dagsläget avråder UD från icke-nödvändiga resor till alla länder utanför EU/EES/Schengenområdet/Storbritannien på grund av Coronapandemin. Smittspridningen är fortsatt hög i USA även om den börjar avta. Restauranger, museum och bibliotek måste tillämpa vissa restriktioner. Det är en mycket bättre idé att åka till USA när allt öppnat upp och samhället gått tillbaka till det mer normala. När du åker på en sådan lång resa vill du kunna ta del av exempelvis sevärdheter och restauranger. I stället är det bättre att semestra i Sverige. Det finns många bra hotell i Sverige som du kan bo på för att riktigt njuta av ledigheten. Vad du ska välja beror på vad du önskar få ut av din semester. Vill du spela golf finns det golfresor du kan göra i Sverige. Du får spela golf, äta god mat och bo på ett fantastiskt hotell. Du kan förbättra golfssvingen och njuta av fantastiska natursköna miljöer och resten behöver du inte bekymra dig över. Det kan bli en minnesvärd semester. Eller varför inte åka till ett spahotell och koppla av i en elegant miljö där du har tillgång till pool, jacuzzi, gym och olika behandlingar. En annan möjlighet är att resa runt i Sverige och bo på en och samma hotellkedja under resan. Du kan få ett bra pris om du håller dig till samma kedja. Det finns massor av möjligheter.

Att bo på hotell är riktig semester

Det finns många fördelar med att bo på hotell när du reser i Sverige. Hotellen är ofta centralt belägna eller i närheten till natur, hav eller annan aktivitet. Att bo på hotell är väldigt härligt och det är semester på riktigt att slippa all från matlagning till att bädda sängen.

Fördelar med att bo på hotell:

  • Det är bekvämt, smidigt och avkopplande.
  • Du slipper städa, bädda sängen och laga mat.
  • Hotell brukar vara belägna på bra ställen.
  • Bra gästservice, sällan några problem.

Det finns många guldkorn i Sverige

I Sverige kan du njuta av fjäll, skogar, naturreservat, öppna landskap, en fantastisk skärgård och fina stränder. Det kan vara svårt att veta vart du ska åka i Sverige eftersom det finns mycket att se och uppleva. Det finns några bra tips för en fantastisk semester i Sverige om du känner dig lite rådvill. Passa på att upptäcka en ny stad som du aldrig besökt tidigare. Det finns väldigt många fina mindre städer om du kan åka till som exempelvis Trosa, Strängnäs och Piteå. Svenska skärgården är fantastisk att semestra i. Du kan till exempel båtluffa i Stockholmsområdet. Annars är en bra idé att utgå ifrån ditt intresse, om du älskar natur är fjällen och norra Sverige ett bra alternativ. Om du hellre vill ha sol och bad är västkusten ett utmärkt val.