Inför en lång flygning

Att resa är något av det bästa som finns, inte sant? Att få ge sig ut på ett riktigt äventyr och upptäcka nya platser och människor, såklart att många svenskar har just resande som en favorit i sitt liv. Men även om det är otroligt att få åka till USA och New York och San Diego till exempel, så är det mest bara kul när man är där. För till skillnad från om man tar bilen ner i Europa så är inte själva resandet en rolig del, utan kan vara rätt segt. Det tar trots allt en hel del timmar att ta sig till sin slutdestination, och ännu värre blir det ju fler mellanlandningar man har. Och om man dessutom ska ha barn med på resan, så kan det kännas lite jobbigt innan man ska åka. Detta skriver man om på op.se:

Flygvärdinnan Ella Paulssons bästa tips inför en längre flygresa är att prata med barnen innan och försöka förbereda dem på vad som väntar.
– Att flyga långt är inte alltid speciellt kul varken för barn eller vuxna. Prata om vad som kommer att hända, att det tar lång tid, att man behöver sitta still länge och så vidare. Det brukar i alla fall fungera på barn som är lite äldre, säger Ella Paulsson.
(Läs resten av artikeln här).

Något annat som också brukar vara effektivt är att förbereda underhållning till sina barn, och sig själv såklart. En iPad brukar rädda de flesta resor med sina filmer, spel och så vidare, och så länge man har ett bra iPad fodral också så brukar den tekniska prylen klara alla typer av resor, långa som korta.