Drömresan till USA

resa usa

Vad för drömresa har genomsnittssvensken? Och om du redan har varit i New York, Miami och Los Angeles – vad finns det då att upptäcka i Förenta Staterna?

Att åka på en resa till en drömdestination är en vanlig anledning till att ansöka om ett mindre lån hos många svenskar. Men hur väljer du rätt lån, alltså det till bäst pris? Genom att kolla igenom de olika erbjudanden och omdömen som finns på bästasmslånet.se till exempel.

Drömresor många vill genomföra

resa usaJust nu vill en hel del svenskar uppleva USA, och gärna Los Angeles och västkusten i det stora landet. Förutom Kalifornien står även Florida och New York högt i kurs hos svenska resenärer. Med direktflyg går det att ta sig till dessa destinationer inom bara några timmar. Men om du redan sett både det stora äpplet i öst och Hollywood i väst, vad finns det då för städer att upptäcka? I en artikel i Expressen tipsas det om Savannah i delstaten Georgia:

Den historiska innerstaden ståtar med kullerstensgator, vackert ornamenterade gamla byggnader, gamla ekar överlastade med spansk mossa och inte mindre än 22 parker. Hamnstaden var av högt strategiskt värde såväl under frihetskriget som amerikanska inbördeskriget – Expressen

Glöm inte att fixa visum bara! Det har nämligen tillkommit hårdare krav på uppehållsvisum på några år.

Millennials reser som aldrig förr

I en annan artikel går det samtidigt att läsa om hur svenska millennials reser allt mer. Det är weekendresor, långresor och backpacking genom både Asien och Europa som står på schemat. För att inte glömma roadtrippen genom USA. Bra att tänka på är att alltid tänka på säkerheten vid resor utomlands, även om det känns tryggt på papperet.