Populärt att kryssa hos amerikaner

Många amerikaner brukar passa på att använda semestern till att åka på kryssning i Karibien. Det är inte särskilt uppseendeväckande att det är populärt, även om det är varmare i större delen av USA än det är i exempelvis Skandinavien. Det är ju otroligt lyxigt att få klucka iväg på ett mysigt skepp där det mesta är serverat åt en… Goda drinkar, trevligt folk, vackert väder, varma vindar…

Om man själv känner sig lockad av att ge sig ut på tur av det här slaget, men inte riktigt vet var man ska börja kan vi varmt rekommendera att google ”Kryssning i Karibien Västindien” eller liknande. Då vet man att man får upp en lista över bra förslag.

Det är väldigt viktigt att man ser till att man åker med ett seriöst bolag, därför kan det vara bra att gå på vad sökmotorerna rankar högt. Man kan också höra runt med sin omgivning och se vad de tycker är värt att satsa på. Nästan alla har ju någon form av erfarenhet av kryssningar eller dylikt.

Tipset, från både oss och jänkarna, är dock helt klar Medelhavet och Karibien. Det är helt enkelt där man får det bästa vädret och de bästa upplevelserna.

Målet är förstås att åka minst en gång varje år… Så håller man själen ung och amerikansk!